Чарівний світ чорно-білих клавіш

24 квітня в залі органної та камерної музики Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв  відбувся звітний концерт студентів і викладачів відділу загального фортепіано. Сюди  завітали поціновувачі фортепіанної музики і отримали велику насолоду і позитивні емоції від чарівних мелодій чорно-білих клавіш, бо фортепіано є тим інструментом, який дарує музиканту та композитору цілий всесвіт, адже дає безкінечні можливості для вираження — тут і мелодія, і гармонія, і ритм.

В концерті брали участь студенти коледжу Скрипник Анна і Гуй Тетяна (кл. викл. Урущак Н. П.), Кільгановська Адріана і Піць Дмитро (кл. викл. Решавець Л. К.), Орищич Вікторія (кл. викл. Куренди Н. Б.), Сабара Валентина (кл. викл. Городиського О. В.), Невойда Назар (кл. викл. Мисак М. В.), Сабат  Дмитро (кл. викл. Романишин О. М.), Маркевич Віталій, Пундяк Ігор (кл. викл. Терлак І. Б.). Їм допомагали Крушинський Володимир, Юлія Шабля та студенти ІІІ хореографічного курсу Копцюх А., Навроцька А., Кріль В., Хававчак А., Яремчук А., Кохан Я. (викл. Сіка Л. М.).

Родзинкою свята став музичний подарунок від викладачів фортепіано Урущак Н.П., Савчин Я.М., Мисак М.В., Мисак Д.О., які віртуозно виконали фортепіанний твір у вісім рук і викликали шквал овацій в залі. Директор коледжу Роман Красняк щиро подякував всім за сумлінну працю і побажав натхнення та успіхів у роботі.