Перший регіональний конкурс виконавців на народних музичних інструментах «Карпатські струмочки»

В Самбірському коледжі культури і мистецтв відбувся Перший регіональний конкурс виконавців на народних музичних інструментах «Карпатські струмочки». Організатори: предметна комісія народних інструментів.

В конкурсі взяли участь близько ста учасників та творчі колективи. Конкурсанти змагалися в номінаціях: «Бандура», «Сопілка», «Цимбали», «Скрипка», «Гітара», «Баян», «Аккордеон» в різних вікових категоріях.  Конкурсанти продемонстрували високий рівень підготовки та майстерності. Були цікаві відкриття, дипломи 1, 2, 3 ступенів в різних номінаціях, знайшла свого героя і нагорода Гран-прі. Переможці отримали пам’ятні нагороди і медалі. Працювало компетентне журі на чолі з головою Романом Березою –  директором Львіського обласного центру народної творчості і КОР, кандидатом педагогічних наук, доцентом.

На завершення для учасників і гостей виступили фольклорний ансамбль народної музики під керівництвом Михайла Кащака, тріо бандуристок ( кер. О. Голод), Ярослав Лішкович (акордеон), кл. викл. В. Меленя, Микола Кудрич (баян), кл. викл. М. Головчака.

Спасибі всім учасникам, їх наставникам, концертмейстерам, організаторам конкурсу, членам журі і всім, хто долучився до цієї події.