Концерт камерного оркестру “Sinfonietta”

         У залі органної та камерної музики Самбірського фахового коледжу культури та мистецтв відбувся концерт камерного оркестру “Sinfonietta” Дрогобицького музичного фахового коледжу імені Василя Барвінського під орудою художнього керівника та диригента Сергія Фендака.

         У концерті звучали твори видатних західноєвропейських та українських композиторів світового рівня: Франца Шуберта, Вольфганга Амадея Моцарта, Фріца Крейслера, Антона Брукнера, Дмитра Бортнянського, Миколи Лисенка, Миколи Ластовецького, Василя Барвінського, Мирослава Скорика. Глядачів в залі приємно вразила віртуозна гра музикантів та професійний спів солістів, про що свідчили бурхливі оплески та овації. У залі панувала своєрідна атмосфера піднесення та позитивних емоцій.

         Директор коледжу Роман Красняк висловив щиру вдячність нашим гостям за те, що подарували усім шанувальникам класичної музики таке гарне свято, побажав творчих злетів та успішної реалізації усіх задумів, наголосив на необхідності творчої співпраці між нашими мистецькими закладами.

         Тож до нових творчих зустрічей, колеги!