З БОГОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

  З ініціативи директора коледжу Красняка Р. М. розпочався марафон благодійних концертів на підтримку ЗСУ. До реалізації задуму долучилися викладачі, працівники та студенти Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв під керівництвом педагога-організатора Кушнір І. М..

            Концерт вразив своїм розмаїттям: звучали музичні композиції, проводилась цікава вікторина, читалась поезія, були й хореографічні постановки. Всі охочі долучались фінансово до скриньки благодійного збору на підтримку наших мужніх воїнів, наших янголів, наших захисників, бо всі ми розуміємо і знаємо, що сильна держава починається з сильної армії. Тож нам вдалось зібрати 4475 грн., які передали у Самбірський координаційний центр допомоги українській армії.

            Шлях до незалежності завжди був тяжкий і тернистий. Будьмо вдячні тим, хто захищав і хто зараз боронить нашу рідну землю від ворогів.

            Бути українцем – гордо! Бути українцем – почесно! Нашу незалежність слід захищати кожного дня і кожному з нас, адже всі ми разом йдемо до ПЕРЕМОГИ.