День відкритих дверей

     Уже вкотре в коледжі відбувся День відкритих дверей – традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання в коледжі та зробити перший крок до своєї освіти в Самбірському фаховому коледжі культури і мистецтв. Особливо корисний він для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.
 
Захід відбувся з досить цікавою та насиченою програмою. Розпочався концерт з звучання величавого органа – візитівки нашого міста. Далі глядачі мали змогу переглянути цікаву концертну програму творчих колективів коледжу. Незабутню атмосферу створили цікаві творчі номери наших талановитих студентів, які також розповіли про те, чому саме обрали свій фах і як їм навчається у даному закладі.
      Велике захоплення у майбутніх абітурієнтів викликала фотозона, створена нашими невтомними КФВС-никами, які кожен раз неабияк дивують своєю креативністю. Вступники цього дня змогли відвідати навчальні корпуси, лабораторії, актову залу, бібліотеку та ознайомилися з насиченим ритмом студентського життя, а згодом побували на підготовчих курсах.
     З вітальним словом до гостей звернувся директор коледжу Роман Красняк. Він ознайомив присутніх із структурою коледжу, зосередив увагу на перевагах навчання у коледжі та запросив майбутніх вступників стати частиною творчої родини, а на завершення свого виступу вручив подарункові сертифікати, які розігрувались впродовж концертної програми.