Вечір пам’яті Володимира Івасюка

     Днями у актовій залі коледжу відбувся вечір пам’яті приурочений 75-ій річниці від дня народження Володимира Івасюка «Поет невмирущої Рути».           

      Глядачі у залі, завдяки ведучим концерту Анні Скрипник та Юлії Шаблі, мали можливість краще пізнати цю виняткову постать, яка своїм талантом та енергією змогла здивувати світ.

     Учасниками заходу були: ансамбль “EST BEND” (кер. О. Веселовський), ансамбль дівчат ІІІ хорового курсу (кер. С. Захарченко), тріо першокурсників у складі Софії та Анни Голубових та Дмитра Піця (кер. І. Хай), дует Вікторії Орищич та Дмитра Сабата. Звучали пісні Володимира Івасюка і в сольному виконанні Христини Шостак, Назара Давида, Даміана Швеця та Оксани Хомин.

        Колективи та вокалісти подарували глядачам найвідоміші твори Володимира Івасюка й своїм виконанням вкотре довели, що його невмирущі пісні завжди лишатимуться символом незламності українського духу. На завершення усі учасники спільно з солістом Олегом Веселовським виконали “Червону руту” – безсмертну композицію, яку співає увесь світ.

      Підготувала захід голова циклової комісії хорових та музично-теоретичних дисциплін Леся Сушко.