ІІ Мистецький форум Дрогобиччини

        Самбірський фаховий коледж культури і мистецтв мав за честь приймати участь у ІІ Мистецькому форумі Дрогобиччини, присвяченому пам’яті Корнеля Сятецького, який проходив на базі Дрогобицького державного педагогічного університету ім. Івана Франка.

            Актова зала головного корпусу цього закладу впродовж дня вирувала мистецькими подіями, лунала музика, вирували емоції. Під час відкриття форуму свої вітальні слова озвучили організатори та закордонні партнери. Модераторами даного заходу були професор, кандидат наук Андрій Душний та аспірант Роман Дидик.

            З доповіддю про наш заклад освіти та презентацією відділів виступили директор коледжу Роман Красняк та викладач спеціальності ІБАС Віра Сорока. Вони наголосили на важливості функціонування коледжу та розповіли про саму місію мистецьких закладів як таких.

            В рамках форуму пройшов і фестивальний марафон “День баяна та акордеона у Дрогобичі”, де віртуозно і професійно показав свою майстерність викладач нашого коледжу Ярослав Лішкович, продемонструвавши чудову гру на акордеоні. Також оваціями зустріли виступи естрадного ансамблю «EST-BAND» (кер. Олег Веселовський), оркестру народних інструментів під керівництвом Михайла Кащака та солістки Ольги Голод. Феєричним був і виступ інструментального тріо студентів у складі Василя Пеція, Івана Бугіра, Віталія Маркевича (кер. Микола Головчак).

            Директор коледжу подякував організаторам за запрошення та можливість представити наш заклад, натомість отримав Подяку за участь у форумі, що була адресована викладачам та студентам – учасникам заходу. Тож, вдячні за довіру, співпрацю і неабияку приємність професійного та творчого спілкування.