Творчі зустрічі колег

   2022 рік для нас ювілейний – коледжу 70! Не дивлячись на те, що переживаємо трагічні часи, мусимо працювати, навчатись, творити. В рамках святкування ювілею відбулось багато цікавих заходів, зустрічей. Минулого тижня ми мали надзвичайно приємну зустріч, бо у стінах коледжу гостинно приймали наших колег з Миколаївський коледж культури і мистецтв. Обмін досвідом, приємне спілкування, екскурсія залом органної та камерної музики, аудиторіями, бібліотекою залишили по собі приємний післясмак та багато вражень.
   Студенти нашого коледжу підготували для гостей невеличку концертну програму, звучала також органна музика. Натомість і гості нас приємно здивували. У виконанні ансамблю народної пісні “Бузький град” (кер. Н. Жадик) звучали старовинні автентичні українські наспіви. Цікаво про свій колектив розповів очільник закладу Сергій Мицик. З вступним словом і приємними побажаннями звернулась до усіх присутніх директор коледжу Галина Петрівська, яка врочисто запросила до нашої творчої світлиці колег, наголосивши, що ми сильна, незламна і непереможна нація, яка хоче жити, радіти, співати пісень і попри все, сьогодні ми це робимо наперекір, адже музика відволікає, надихає, лікує. Також до слова були запрошені директор Дрогобицький музичний фаховий коледж ім. Василя Барвінського Юрій Чумак та заступник директора з навчальної роботи Львівський фаховий коледж культури і мистецтв Зоряна Рибіна, які завітали теж до нас в якості гостей, подарувавши цікаві книжкові видання.
   Тож кожен для себе зрозумів після такої теплої і бажаної зустрічі, що живемо ми в країні, де люблять гарну та співучу мову, прекрасних людей, українську пісню і ні в кого не виникло сумніву, що зовсім скоро ми будемо бачити Україну мирною, квітучою, вільною. А з колегами по цеху наш коледж триматиме міцний зв’язок, співпрацюватимемо над чудовими проєктами для спільного культурного і мистецького блага.