Семінар-практикум “Безпечний цифровий простір. Кібергігієна та кібербезпека”

     19 квітня у Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій відбувся семінар-практикум “Безпечний цифровий простір. Кібергігієна та кібербезпека”. Участь у семінарі взяли директор Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв Роман Красняк, заступник директора з навчальної частини Ольга Голод та голова комісії КФВС Володимир Бардин.
      З вітальним словом до учасників звернулися директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска та в.о. директора Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій Марія Сарахман.
Протягом роботи семінару активно обговорювались такі важливі теми як:
 Правові засади кібергігієни та кібербезпеки.
Доповідачка: Валерія Івкова, старший інспектор Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України.
 Презентація проекту ШІ «Розробка моделі штучного інтелекту для визначення продуктивності бджолиної сім’ї».
Доповідач: Роман Войтович, здобувач освіти 2 курсу відділення «Інженерія програмного забезпечення» Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій.
 Безпека мобільних пристроїв, використання месенджерів. Соціальна інженерія, безпечне користування мережею інтернет. Безпечне використання програмного забезпечення.
Доповідач: Мирон Пацай, заступник начальника відділу технагляду та КЗ, відповідальний за ІКТ департаменту освіти і науки Львівської ОВА.
     В ході роботи семінару учасники обмінювались власним досвідом, ідеями та способами їх реалізації під час робочого процесу за результатами якого всі учасники отримали сертифікати.