Прощання з колядою

   Незабаром, 15 лютого, українці відзначатимуть свято Стрітення Господнє, яке завершує цикл різдвяних свят. Тож період віншувань, виконання колядок і щедрівок в коледжі завершили чудовим заходом “Прощання з колядою” за участю викладачів і студентів, режисер Віра Маруняк.

    Ось і минули Різдвяні свята: такі родинні, славні і величні, прикрашені дідухом та ялинкою, хрумким снігом, святковим настроєм, щедрим столом, різдвяною таємничістю та неодмінно – українською колядою, яку творять та передають з уст в уста як маленькі, так і дорослі колядники. Віддзвеніли колядки, пройшли барвисті вертепи, принесла благословення йорданська вода…

   Неймовірний музичний передзвін голосів, який вилився у колядки та щедрівки змусив слухачів затамувати подих. Було неймовірно затишно, святково, атмосферно. На завершення заходу до всіх учасників з найкращими побажаннями звернулася директор коледжу Петрівська Г. П. Отож, нехай різдвяне чудо нас гуртує, посилає з неба Божу благодать, аби ми всією студентською родиною з року в рік прославляли народження Дитятка Божого!