Продовження благодійного марафону “З Богом до Перемоги”

      Наш марафон благодійних концертів на підтримку ЗСУ “З Богом до Перемоги” триває. Студенти Самбірський фаховий коледж культури і мистецтв знову демонстрували містянам свою програму. Номери вражали своєю виконавською майстерністю. Різнобарвно звучали мелодії українських композиторів, класичні твори, вражали своїми постановками хореографи.
      Партнер нашої благодійної акції студія розваг та аеродизайну Sambir Show Time . Зібрані кошти у розмірі 3176 грн. передано у Координаційний центр допомоги армії м.Самбір .
      Наша натхненна команда під керівництвом Роман Красняк вкотре переконалася, що жодні обставини не змусять нас припинити робити те, що ми найбільше любимо і цінуємо. Пісня, мелодія, поезія, танець, все, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймали до сліз усіх слухачів, об’єднуючи вірою, що ми особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги під Єдиним мирним небом.
       Кожна зібрана гривня буде використана на потреби захисників. Наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу!