Обірвана кулею мрія

     У рамках вшанування вічної світлої пам’яті жертв страшних подій лютого 2014 року в Україні, патріотичного виховання молоді, глибокого усвідомлення причин та наслідків трагічних сторінок історії у Самбірському фаховому коледжі культури і мистецтв відбулась літературно-музична композиція “ОБІРВАНА КУЛЕЮ МРІЯ…”
     Пам’ять про подвиги Небесної Сотні необхідно зберігати, поширювати, щоб закарбувалося на все життя в молодого покоління. На них наша найбільша надія і сподівання.
     Завдяки автору ідеї заходу Інні Кушнір, яку уміло відтворили і втілили студенти та викладачі коледжу, усі присутні поринули в спогади і прониклись історичними подіями тих днів. Панувала емоційна, важка атмосфера. У багатьох присутніх не зникали сльози впродовж всього заходу. Неабиякої тематичності задавало звукове оформлення та світлові ефекти тіней, які професійно і майстерно застосував Володимир Мицак. Звучали тематичні поезії, музичні номери та хореографічні постановки.
      Маємо розуміти і усвідомлювати, що ми єдина країна! І незважаючи на усі негаразди, що відбуваються зараз, всі ми прагнемо одного – миру, спокою, міцної, квітучої держави та чистого неба над головою. Саме це наголосив директор коледжу Роман Красняк у своєму виступі.
Горить свіча і пам’яті сльоза,
Додолу з неї краплями стікає,
Земля ридає, плачуть небеса,
Майдан Героїв з почестю ховає.
Небесна сотня білих журавлів,
Душа, яких летить під небесами,
Ніхто із Вас вмирати не хотів,
Хай вічна пам’ять лишиться за вами…
                                                                                                                                           Леся Заріцька