Обласний семінар для викладачів закладів фахової передвищої освіти з культурологічних дисциплін

 

26.02.2020р. на базі коледжу відбувся обласний семінар для викладачів закладів фахової передвищої освіти з культурологічних дисциплін під назвою “Інноваційні методи теорії і практики освітнього процесу”.

Модератором заходу виступила секретар методичного об’єднання викладачів культурологічних дисциплін, заступником директора з навчальної роботи коледжу, викладач-методист, викладач вищої категорії ЯВОРСЬКА Г. П.

З вступним словом виступила директор коледжу ПЕТРІВСЬКА Г. П., яка ознайомила присутніх з історією та базою закладу, цікавими були доповіді Кукуй Г. С.(Екологічний коледж Львівського національного аграрного університету) з темою: ” Методика проведення семінарських занять з дисципліни “Культурологія”, Глазунова Т. В. (Львівський коледж культури і мистецтв) з темою: “Проблематика ноології особистості студентів в курсі викладання культурології”, Войтків Л. В. (Самбірський педагогічний коледж ім. І. Филипчака), з темою: ” Педагогічна концепція Памфіла Юркевича в контексті філософії серця”, Струс М. М. ( Самбірський коледж культури і мистецтв) з темою: “Творчість видатних постатей Самбірщини як вищий прояв людської свідомості”.

Програма семінару була доволі насиченою і цікавою. Всі учасники семінару мали змогу побувати на концерті органної музики.