Наші юні волонтери

   5 грудня Україна і світ відзначають Міжнародний день волонтерів. Сьогодні цей день є особливо актуальним, адже на плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни.
   Не оминуло це свято і наш коледж. Адже від початку війни, оговтавшись від шоку, потоків сліз, панічних атак та істерик, викладачі та студенти взялись до волонтерської роботи: плетіння сіток, готування їжі, збору необхідних речей. Згодом була організація мистецьких проєктів, де оголошувалися збори коштів на більш важливі потреби ЗСУ. Прийшло розуміння того, що маємо стати надійним тилом.
З нагоди такого свята, директор коледжу Галина Петрівська відзначила активних студентів, які, не жаліючи себе та свого вільного часу, впродовж багатьох місяців брали участь у благодійних концертах по збору коштів для потреб наших захисників. Це: Назар Бандура, Василь Федишак, Владислав Явдик, Андрій Гнатишак, Ірина Куцинда, Христина Шостак, Анастасія Копцюх, Вікторія Кріль, Анастасія Хававчак.
   Тішимося, що маємо таку свідому, патріотично налаштовану молодь з чіткою громадянською позицією. А допомагаємо, бо віримо у наше світле майбутнє, міць наших ЗСУ, нашу перемогу!!!
Слава Україні! Героям Слава!