Наші студенти серед переможців V Всеукраїнського чемпіонату хореографічного мистецтва «ART DANCE 2019»

Студенти-хореографи ІІ та ІV курсів (колектив естрадного танцю “Power Dance”) Самбірського коледжу культури і мистецтв були часниками VI туру V Всеукраїнського чемпіонату хореографічного мистецтва «ART DANCE 2019», який проходив у Львові 23 березня 2019 року. В танцювальному марафоні взяло участь чимало танцювальних колективів з усього регіону, які представили на суддівський огляд понад 180 хореографічних номерів.

Головним суддею змагань на чемпіонаті був учасник проекту «Танці з зірками» – Женя Кот, а до суддівської колегії увійшли такі відомі хореографи: Ілона Гвоздьова, Ілля Мірошніченко, Дмитро Жук та засновники конкурсу Манкиш Світлана і Чобан Наталія.

Наші студенти представили два хореографічні номери і відразу обидва здобули перемогу: I місце в номінації “Сучасна хореографія”, бронза в номінації “Street art”. Незмінний керівник і чудовий наставник наших хореографів – Василь Шпот.

Участь і здобуті перемоги у таких конкурсах – хороша мотивація і для студентів, і для викладачів. Бажаємо вам подальших перемог!