Концерт “А хто в розтрубі живе?” відбувся

          Особливий концерт відбувся в залі органної та камерної музики Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв. Духова капела Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії (диригент Сергій Хоровець) представила цікаву концертну програму.

         Цього разу на сцені звучав духовий оркестр. Труби, тромбони, кларнети, валторни, та інші інструменти, які глядачі могли почути та добре роздивитися. А ще дізнатися, хто ж живе в розтрубі духових інструментів?

         В концерті були веселі інтерактиви з унікальним музичним реквізитом за участі артистів симфонічного оркестру. Зі сцени звучали твори зарубіжних та українських композиторів: Хуан Тізол “Караван”, Богдан Гуран “Човен хитається”, Арі Баррозу “Бразиліана”, Енріке Сантеугіні “Для тебе, Ріо-Ріта!”, “Баварська полька” – обр. Богдана Гурана, а також багато інших цікавих композицій. Неймовірні враження подарував глядачам і харизматичний ведучий – Олег Пригода. Серед глядачів у залі були й викладачі та вихованці Самбірської дитячої музичної школи. Було пізнавально, весело та гучно!

         Директор коледжу Роман Красняк щиро подякував музикантам за такий цікавий концерт та побажав творчих успіхів і подальшої співпраці.