Книга як почуття – даруєш комусь, а тепло на душі тобі

 
     В приємному товаристві, затишній, дружній і теплій атмосфері бібліотека Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв відзначила Міжнародний день дарування книжок.
     День дарування книг (International Book Giving Day) – це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.
     Читальна зала бібліотеки вирувала співом, поезією, танцями. А особливового шарму надала літературна оказія під назвою “ПОБАЧЕННЯ З КЛАСИКАМИ”, яку підготувала викладач української мови та літератури Наталія Андриїшин. Було цікаво, пізнавально і смачно. Студенти разом з викладачами взяли участь у конкурсі, де треба було дати відповіді на питання, що стосувалися історії кохання класиків української культури, читали листи з ліричною поезією від класиків української літератури. Поміж тим звучала пісня на слова М. Старицького, був циганський танець та звучала чарівна мелодія саксофона. Камерність і гостинність нашої зустрічі залишила по собі приємний післясмак.
     Щиро дякуємо за книжкові дарунки для коледжівської книгозбірні! Чекаємо усіх книголюбів в гості і пропонуємо цікавезні літературні новинки.