З Україною в серці

   

        “З Україною в серці” – таку символічну назву мала концертна програма, що відбулася сьогодні на двох локаціях: в актовій залі Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв та у центрі міста, де наші студенти долучилися до міського концерту з нагоди святкування Дня вишиванки. В ході міського заходу окрім концертної програми були представлені роботи місцевих майстрів та умільців, розгорнувся ярмарок виробів ручної роботи. Тут кожен бажаючий міг підтримати наші збройні сили та долучитися до збору коштів.

         У актовій залі коледжу головними і такими бажаними гостями-глядачами були тимчасово переселені дітки з м.Торецьк Донецької обл.

         Події, що зараз відбуваються докорінно змінили життя мільйонів українців. Але є те, що завжди допомогає людині пережити найстрашніші події в житті – це мистецтво, яке надихає, відволікає, лікує…

         Маленькі і юні україночки і українці з Донеччини та Самбірщини разом! Світла аура поселилася сьогодні у залі, наповнила його по вінця добротою, людяністю, теплотою, любов’ю до кожного присутнього, бо були поєднані вишиванкою – символом вільних людей, символом свободи та неймовірної сили кожного, хто народився і живе на цій великій землі.

         Під кінець концертної програми Наталія Буряк-Босаневич ОПІР-Sambir відзначила весь колектив нашого коледжу подякою за вагомий фінансовий внесок на підтримку ЗСУ. З вдячністю і щирими побажаннями для усіх присутніх виступила директор коледжу Галина Петрівська, почастувавши гостей смаколиками.  

         Піснею “Ой, у лузі червона калина” завершився захід. Всі гуртом проспівали цей величний твір – дружно, врочисто, якось навіть по-родинному.

Дякуємо всім, хто долучився до проведення заходу, хто одягнув вишиванку, хто шанує наші традиції, хто всією душею та серцем любить та підтримує нашу єдину й неподільну країну.

         Разом до перемоги!