Акція “Зізнайся у коханні книзі” у бібліотеці

          14 лютого – дуже гарний день: день усіх закоханих,  день який ми можемо відзначати завдяки тим, хто тримає небо над нами. Цей день дає нам ще один привід зізнатися в своїх почуттях до наших коханих. Майже рік поспіль слово «любов» набирало для нас іншого змісту, бо ще ніколи воно не було так близько біля слова «війна». А ще, саме 14 лютого, світ відзначає Міжнародний день дарування книг. Тож не можна було пропустити такі свята повз нашу бібліотеку. У бібліотеці коледжу з ініціативи педагогога-організатора Інни Кушнір відбулася акція “Зізнайся у коханні книзі”.

         Дарування книг бібліотекам – це безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Адже книга була є і буде найкращим подарунком. Подарувати книгу – це гарний спосіб зізнатися в любові до нашої і вашої бібліотеки! Ми, бібліотекарі, віримо, що добрі справи завжди повертаються добром. Можливо саме Ваша книга стане комусь у пригоді.

         Тож користувачі приходили в бібліотеку, дарували книжки, отримували побажання-валентинку, приймали участь у вікторині та отримували призи. Відвідали таку акцію і дирекція коледжу, і викладачі, і студенти. Гарні подарунки отримали бібліотекарі від Галини Петрівської – директора коледжу, Галини Яворської та Лідії Куриляк – завучів, за що висловлюємо свою вдячність та повагу. Ну а студентка І курсу спеціальності ІБАС Настя Чіхрай отримала суперприз за найбільшу кількість подарованих книжок. А ще, робили чудові світлини на згадку про дві гарні і цікаві святкові події. Усі учасники отримали море позитивних емоцій та гарний настрій на цілий день.

         Книга може сказати більше, ніж валентинка….

То правда!!! Ваш сьогоднішній вияв любові до бібліотеки вразив нас в саме серце!

Щиро дякуємо за чудові подарунки!

                                                                                                                                    бібліотекар Н. Костяк