Змагання з шахів серед студентів міста

29.11.2023 р. на базі КЗЛОР Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв у читальній залі бібліотеки були проведені змагання з шахів серед студентів ЗФПО м. Самбора. Приймав гостей викладач фізичного виховання Павло Балицький.

            У змаганнях взяли участь команди Самбірського фахового педагогічного коледжу імені Івана Филипчака, Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв, Самбірського фахового коледжу економіки та інфомаційних технологій, Самбірського фахового медичного коледжу.

            Студенти продемонстрували свої навички у грі, поділилися своїми знаннями, а також провели свій час у дружній та теплій атмосфері. Ці змагання стали прекрасним взірцем конкурентної, гострої, але чесної і шляхетної боротьби.

            Команда дівчат педагогічного коледжу здобула перше місце, друге місце – команда коледжу економіки та інформаційних технологій. Перше місце у юнаків виборола команда коледжу економіки та інформаційних технологій , друге місце – команда педагогічного коледжу, третє місце – команда коледжу культури і мистецтв.

            По завершенні змагань директор коледжу Роман Красняк вручив грамоти переможцям та учасникам змагань.