День відкритих дверей у коледжі

День відкритих дверей у нашому коледжі відбувся в залі органної і камерної музики, що є візитівкою нашого міста. Звучання творів органної музики зачіпає найтонші струни людської душі, тому атмосфера під час події була надзвичайно теплою та приємною, а учасники – щирими та відкритими. Глядачі мали змогу переглянути цікаву концертну програму творчих колективів коледжу. Чудово прозвучали твори, як у виконанні викладачів, так й їхніх талановитих студентів.

Майбутні абітурієнти ознайомилися з різноманітними музичними інструментами – струнними, клавішними, духовими і ударними, були представлені експозиції, виставки, діяла фотозона. Дякуючи, нашим незламним ЗСУ, майбутні вступники змогли відвідати навчальні корпуси, лабораторії, актову залу, бібліотеку, ознайомилися з насиченим ритмом студентського життя. Учасники заходу “мандрували” факультетами, послухали інформацію про різні спеціальності, аби вже незабаром ухвалити вкрай важливе рішення щодо майбутнього фаху.

З вітальним словом до гостей звернувся директор коледжу Роман Красняк . Він ознайомив присутніх із структурою коледжу, зосередив увагу на перевагах навчання у коледжі та запросив майбутніх вступників стати частиною творчої родини, а в кінці свого виступу вручив подарункові сертифікати, які розігрувались впродовж заходу.

День відкритих дверей став справжнім святом для глядачів, які з великою подякою супроводжували бурхливими оплесками всіх учасників дійства.

З гостями ми не прощаємось, а говоримо: “До зустрічі під час вступної кампанії”.

Текст: Леся Заріцька