Вітання до Дня вчителя

У переддень професійного свята студенти нашого коледжу зробили феєричне свято для своїх викладачів, свято з квітами, посмішками, теплими обіймами, голосними вигуками “ВІТАЄМО!!!» та святковим концертом вітань.

Прийшли привітати викладачів і представники міської влади: І. Й. Несторак та О. С. Фарович. Вони висловили щиру подяку нашим педагогам за невтомну працю, за вміння розпізнати в кожному студентові талант і розвинути його, побажали добра і достатку, мирного неба та нагородили грамотою дирекцію і педагогічний колектив коледжу за самовіддану працю, високу професійну майстерність та вагомий особистий внесок у розвиток та збереження національної самобутності та культури міста.

Під час концерту викладачі зі сторони глянули на себе (як виглядають у очах студентів на парах), послухали гороскоп для вчителів, трохи “потринділи” з третім хореографічним, хтось видно десь таки підглянув, як бавляться викладачі (то був четвертий хореографічний) і відобразили характер кожного з них на викладацькій дискотеці і то було надзвичайно феєрично, побажав педагогам добра і любові третій хоровий.

Свято вийшло веселе і щире, воно подарувало гарний настрій усім присутнім!

Дякуємо вам, наші любі студенти!

Відео концерту можна переглянути тут: