Стартувала акція “Подаруй книгу воїну”

У бібліотеці Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв за сприяння директора коледжу Романа Красняка стартувала благодійна акція «Подаруй книгу воїну»         .

         Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до акції, для підтримки бойового духу та духовної рівноваги військовослужбовців.

         Ми розуміємо, що під час лікування та реабілітації важливо не лише фізичне відновлення воїнів, але й духовне. Читання книжок дає можливість не тільки відволіктися, але й допомагає наповнитися новими емоціями та думками. Тому ми проводимо акцію “Подаруй книгу воїну”.

         Студенти та викладачі коледжу активно відгукнулися на нашу пропозицію та впродовж дня несли свої щедрі дарунки. Тут були книги різноманітної тематики сучасних українських авторів і класиків української літератури, а також зарубіжних письменників. Тішить те, що існує усвідомлення допомоги та вдячності нашим військовим, адже цікаве видання для них стане духовною їжею, лікарством для душі.

         Всі зібрані книги ми передамо хлопцям та дівчатам, які знаходяться на реабілітації. З вашою допомогою ми намагаємось створити якісну та цікаву бібліотеку для військових та ветеранів! Приєднуйтесь до нашої акції та подаруйте частинку тепла та підтримки через книги!