Інтелектуально-розважальний івент «АВС»

          У Самбірському фаховому коледжі культури і мистецтв відбувся інтелектуально-розважальний івент «АВС», який провела викладач спеціалізації ІБАС Сорока Віра Миронівна. Учасниками івенту були студенти 2 та 3 курсів. Усі присутні стали спостерігачами цікавої гри, в якій учасники змогли продемонструвати свої знання з культурології, мистецтва, літератури, музики і кіно. Відчувалося радісне хвилювання гравців. Гра була напруженою, але чесною й справедливою. Слідкувало за ходом гри авторитетне журі: директор коледжу Роман Мирославович Красняк, заступник директора з навчальної роботи Ольга Юріївна Голод та викладач української мови та літератури Наталія Володимирівна Андриїшин.

            Вболівальники підтримували конкурсантів щирими посмішками і дружніми оплесками. Глядачі та учасники дізналися чимало цікавих фактів. Було і привітання від студентки Чіхрак Анастасії з Всесвітнім днем вчителя.

             Щорічно 5 жовтня відзначають ще одне свято – День «Зробіть що-небудь приємне» , що закладає основу доброти і уваги, яка збережеться ще довго після того, як цей день мине. Це свято – відмінне нагадування про те, що добрі справи роблять світ кращим.

             Приємні несподіванки завжди здатні порадувати людину. От і учасники івенту завдяки студентці 3  курсу спеціальності ІБАС Чекайло Марії поласували смачним тортиком, зробленим з любов’ю.

             Коли викладачі, навчаючи своїх студентів, ще й виховують в них почуття вдячності, шани й поваги до інших, запалюють в молодих душах вогники добра і правди, то вони несуть цей правдивий вогонь крізь життя – і передають його далі. А студенти нашого коледжу неймовірні.

            Тож хай щастить їм у житті!

                                                                                                                                                           Віра Сорока