Артрелакс у бібліотеці “Зроби оберіг для Захисника”

 

     У бібліотеці Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв відбувся артрелакс під назвою «Зроби оберіг для Захисника», який підготували працівники бібліотеки Леся Заріцька та Наталія Костяк.

     У складний час сьогодення пріоритетним напрямком діяльності нашої бібліотеки є національно-патріотичне виховання молоді. Основною метою національно-патріотичного виховання студентської молоді є формування національної свідомості і відповідальності за долю України; любові до рідної землі, її історії; виховання бережливого ставлення до національного багатства країни, її мови, культури, традицій. А за давніми традиціями матері, сестри чи наречені, проводжаючи хлопців до війська, дарували їм власноруч виготовлений оберіг. Вважалося, що він оберігав і захищав воїна в скрутну годину.

     Нині ми теж проводжаємо наших мужніх захисників до війська. Вони боронять нашу Україну від ненависного ворога і, як ніколи раніше, потребують нашої підтримки і допомоги. Тож дирекція, викладачі та студенти об’єднались задля того, щоб створити своєрідні обереги для наших мужніх воїнів, подарувати їм частинку тепла своєї душі та привітати їх з Днем захисника України, висловивши слова вдячності та підтримки. Виготовлені янголи, сердечка та вітальні листівки будуть передані волонтерам. А ті довезуть їх нашим захисникам у місця бойових дій, де так не вистачає домашнього тепла та затишку.

     Артрелакс залишив по собі надзвичайно приємну, теплу та затишну атмосферу. А учасники, ще довго наспівували пісень, які звучали у бібліотеці.