У Самбірському фаховому коледжі культури і мистецтв новий директор

         16 серпня у актовій залі коледжу відбулося офіційне представлення новопризначеного директора Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв – Красняка Романа Мирославовича. Трудовому колективу нового керівника представили Андрій Білоус – в. о. начальника управління майном спільної власності Львівської обласної ради та Соломія Назарко – головний спеціаліст відділу економіки управління комунальними закладами управління майном спільної власності Львівської обласної ради. Гості привітали нового очільника коледжу та висловили впевненість у тому, що під новим керівництвом заклад розвиватиметься та вдосконалюватиметься. Побажали успішної реалізації його концепції розвитку навчального закладу та об’єднання усього персоналу навколо спільної ідеї розвитку коледжу.

            Роман Красняк подякував за привітання, висловив щиру вдячність за підтримку і запевнив, що разом з колективом вони впораються зі всіма поставленими завданнями та цілями.

            Колеги висловили також подяку за багаторічну працю попередній директорці – Петрівській Галині Петрівні, яка багато зусиль приклала для розвитку, створення позитивного іміджу та популяризації коледжу, реалізувавши багато цікавих творчих ідей та планів.

            Завершилася урочиста оказія смакуванням величезного торта, яким радо частував усіх присутніх Красняк Роман та Білоус Андрій. Отож, засолодивши емоції, педколектив продовжує працювати під новим керівництвом, бо: “В єдності – ми сила”.Саме такими словами завершив свій перший виступ директор Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв – Красняк Роман Мирославович.