Циклова комісія музично-теоретичних дисциплін

Циклова комісія музично-теоретичних дисциплін відіграє важливу роль у підготовці висококваліфікованих спеціалістів. У цьому плані вона тісно співпрацює з хоровою, народною, естрадною, фортепіанною та хореографічною комісіями. Від початку заснування навчального закладу викладачі музично-теоретичних дисциплін входили у склад комісії хорових дисциплін.

   У 1978 році було створено самостійну циклову комісію музично-теоретичних дисциплін, а її головою призначено Татомир Н. П. В різні роки комісію очолювали: Гнатик Б. Б., Мрочко Р. П., довший час – Копчак О. З.(18 р.).

   Зараз циклову комісію музично-теоретичних дисциплін очолює Волощук Людмила Тарасівна.

   На даний час у цикловій комісії музичних-теоретичних дисциплін працюють викладачі з великим педагогічним досвідом і високими професійними якостями: Копчак О. З., Петречко І. М., Пасічник Г. А..

   При комісії працює навчальний кабінет (завідувач кабінетом Копчак О. З.), який є осередком методичної та виховної роботи. Викладач Копчак О. З. регулярно проводить лекції-концерти присвячені ювілейним датам композиторів. Викладачі комісії беруть участь у житті коледжу, є учасниками концертів та масових заходів.

   Всі викладачі комісії постійно підвищують свій професійний та методичний рівень шляхом підготовки методичних рекомендацій, розробки навчальних програм та матеріалів методичного забезпечення уроків. Наші педагоги вміло поєднують традиційні та новітні методи навчання. Викладачі – різні за стилем роботи, але єдині в меті – дати найкращі знання та навики студентам.