У коледжі відбувся звітний концерт творчих колективів та окремих виконавців

 

У залі органної та камерної музики відбувся звітний концерт творчих колективів та окремих виконавців Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв. За традицією наприкінці навчального року у коледжі відбувається така важлива подія для студентів та викладачів, бо шлях до неї лежить через перемоги на конкурсах різних рівнів, через велику працю і наполегливість, тому учасниками тут є найкращі.

У концертній програмі були представлені найкращі музичні номери, які продемонстрували високий рівень підготовки студентів і, водночас, результат наполегливої праці викладачів. Тут звучали хорові твори, пісенні композиції, музичні твори для гітари, саксофона, баяна, фортепіано, твори у виконанні оркестру народних інструментів та естрадні твори у виконанні духового колективу,  радували око хореографічні композиції.

Серед присутніх гостей свята були представники міської ради та районної державної адміністрації, директор Самбірської музичної школи. Усі вони у своєму вітальному слові відмітили високий професійний рівень учасників концерту, захоплення та гордість, висловили вдячність усім учасникам за те, що змогли зберегти у надскладних умовах війни наполегливість, старання і гідно продовжують свою діяльність заради нашої спільної перемоги над ворогом.

Важливою частиною урочистостей стало відзначення подяками представниками влади студентів та викладачів нашого закладу за вагомий внесок у культурний розвиток, високий професіоналізм, створення та забезпечення духовних цінностей, активну участь у волонтерській та громадсько-культурній діяльності.

Директор коледжу Роман Красняк відзначив, що усі справжні поціновувачі мистецтва вкотре переконались в тому, що музична освіта формуєт естетичну свідомість та духовний розвиток молодого покоління, розвиває творчі здібності молоді та робить її активною, свідомою, відповідальною за життя в своїй країні.

Усі охочі мали змогу зробити пам’ятні світлини коло фотозони, якою, вже вкотре, нас приємно порадували представники спеціальності Кінофотовідеосправа.