Урочиста церемонія вручення дипломів

28 червня 2024 року у залі органної та камерної музики відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв.

Випускники за роки навчання в нашому коледжі займали активну громадянську позицію – брали участь у волонтерській діяльності і громадській роботі, проявляли лідерські та організаційні здібності у студентському самоврядуванні, займалися профорієнтаційною роботою, були учасниками, переможцями та лауреатами багатьох всеукраїнських творчих конкурсів.

Розпочався святковий захід із відзначення Дня Конституції України, висловлення безмежної вдячності Силам Оброни, Захисникам і Захисницям та волонтерам, серед яких є також і випускники нашого коледжу. Творчими номерами протягом урочистостей з нагоди вручення дипломів радували студенти молодших курсів та самі випускники, які дарували глядачам свої щирі музичні номери.

З вітальною промовою до випускників звернувся директор коледжу Роман Красняк, який тепло і сердечно привітав їх із закінченням навчання та побажав їм зайняти гідне місце в житті, успішно реалізувати себе в професійній діяльності. Він вручав дипломи випускникам під щирі оплески всіх присутніх. Привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу урочистості.