День вчителя в коледжі

   У першу неділю  жовтня, українці святкують День працівників освіти. В цей день слід віддати шану всім тим, хто в умовах повномасштабної війни продовжує ділитися своїми знаннями та невтомно працює заради освіченості української нації. Професія вчителя поєднує в собі мудрість і щирість душі, величезну енергію, доброту і суворість! Навчати інших — величезна, нелегка, часом виснажлива праця. Але будь-які труднощі в роботі вчителя компенсуються тим неймовірним відчуттям радості, коли усвідомлюєш, що твоя праця є вагомою, твоя праця допомагає іншим, твоя праця приносить гарні результати та виправдовує твої очікування.

   2 жовтня відбувся концерт, в якому наші любі студенти подарували своїм викладачам не просто свій чудовий виступ і гарний настрій, а також те саме відчуття щастя та задоволення від викладацької праці. Неймовірні танцюристи продемонстрували надзвичайно яскравий танець, дивовижні пісні та музичні композиції пролунали від талановитих виконавців, оригінальну розважальну програму провели веселі та дотепні ведучі.

   У вітальному слові директор коледжу Роман Красняк подякував кожному освітянину за наполегливість, за турботу, за мудрість і терпіння, за любов до своєї справи. Очільник побажав викладачам плідної праці, гідної матеріальної винагороди та вдячних студентів. Одним із ключових моментів заходу стало вручення подяк і грамот викладачам коледжу.

Колектив викладачів нашого коледжу був просто у захваті! 

Щиро дякуємо вам, наші дорогі студенти, за свято, за теплоту в душі, за щастя!