Міжнародна науково-практична конференція “Мистецька освіта в навчальному процесі”

   10 лютого до нашого коледжу завітали чудові гості з столиці: декан факультету мистецтв ім. А. Авдієвського Національного університету ім.Драгоманова, заслужений діяч мистецтв України, доктор педагогічних наук, професор Василь Федоришин, який провів майстер-клас в рамках міжнародної науково-практичної конференції “Мистецька освіта в навчальному процесі”, з концертом для присутніх виступив Давид Вань Кань – професор The University of Hong Kong, серед гостей був і аспірант П. Кауров та батьки Давида, які прибули з Гонконгу.

   Концертна зала заледве вмістила бажаючих викладачів дитячих музичних шкіл та викладачів коледжу, котрі бажали взяти участь у цьому напрочуд чудовому заході. В залі панувала доброзичлива і творча атмосфера. Учасники конференції були активні і допитливі. Надзвичайно приємним моментом став виступ скрипаля Давида Ван Кань, якому вправно акомпанувала викладач коледжу Ірина Терлак, читаючи ноти з аркуша. Творча зустріч була чудовою!

   Конференція відбулася за підтримки Благодійного фонду А. Лопушанського та завдяки активній участі в її організації О. Француз.