У Самбірському коледжі культури та мистецтв відзначили День вчителя

Учителю, прийми уклін доземний

За щире серце і любов святу,

За людяність і чесний труд щоденний,

За відданість, а ще за доброту!

В першу неділю жовтня ми традиційно святкуємо гарне свято – ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ. Саме в розпал навчального року складаються щирі слова подяки педагогам за нелегку, важливу і складну, але настільки цікаву і віддану працю, бо саме вони, наші вчителі, навчають, виховують і прищеплюють моральні цінності студентам – майбутньому країни.

У День вчителя заведено вітати працівників освіти. Так, у Самбірський фаховий коледж культури і мистецтв з вітальним словом завітали поважні гості. Міський голова Юрій Гамар особисто привітав директорку коледжу Галину Петрівну Петрівську, а також усіх освітян закладу, вручивши грамоту для всього педколективу, побажавши процвітання та успіху на керівній та педагогічній нивах. А ще директорці Галині Петрівській міський голова вручив ювілейну медаль «30 років Незалежності України» за вагомий внесок у розбудову української державності, активну життєву позицію, високий професіоналізм.

Українці – дуже відкриті і щирі люди, а  професія вчителя була, є і буде перспективною і необхідною в Україні. Ніякі роботи не замінять живе спілкування, щирі емоції учителя. Те, в якому форматі буде навчання у майбутньому, залежить від нас. Але ніякі нові технології не зможуть витіснити людину. До прикладу, електронна книга ніколи не замінить живе шарудіння паперових сторінок. Тож поважаймо, цінуймо працю ВЧИТЕЛЯ!

В Залі органної та камерної музики відбувся святковий концерт. Переповнювали приємні емоції святкового дня!