День Героїв – свято на честь українських борців за свободу і незалежність

            Днями українці відзначали День Героїв – свято величі духу українських вояків, борців за волю України, які є символом незборимості української нації. В знак подяки за мужність і незламність, завдяки ідеї в.о директора коледжу Галини Петрівської студенти Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв підготували концертну програму і за сприяння начальника Самбірського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковника Бабич Сергія та Романа Крупки (майор, нач. групи морально-психологічного забезпечення) відвідали філію Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю “Галичина” (смт. Великий Любінь).

            У концерті звучали патріотичні пісні, демонструвались щемливі хореографічні номери, панувала атмосфера єдності. Хотілось, щоб хоч на хвильку, військових залишили спогади війни, відчувши радість спілкування і споглядання. Адже неможливо висловити кількома словами ступінь нашої душевної подяки та безмірної поваги, бо розуміємо якою ціною завойоване мирне життя.

            Окрім музичної програми глядачі отримали солодкі дарунки, смаколики, випічку, які з радістю передали воякам небайдужі працівники коледжу.

            Українське вояцтво! Ви – наша гордість, ви – взірець мужності, свідомості й самопожертви, ви – непорушна стіна між страхіттями війни й життям мирних людей! Знаємо, віримо, впевнені, що зможемо, що окупант згине і ПЕРЕМОГА неодмінно буде за нами!

                                                                                                                                                    Л. Заріцька