“ГЕРОЯМ УКРАЇНИ – СЛАВА!”

По особливому гостинно і емоційно зустріли студентів Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв у військовій частині А 0807 м Самбора. Адже саме військові, вони ж наші захисники, відстоюють сьогодення і майбутнє нашої держави, бо служіння країні – це більше ніж професія. Це – величезна любов до Вітчизни, сила волі і духу, патріотизм.

14 жовтня, поряд з святом Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та річниці створення Української повстанської армії, вся Україна відзначає особливе свято. Свято мужності, хоробрості, сили і відваги – День захисника та захисниць України. Це свято тих, хто захищав нас, Україну та її територіальну цілісність під час кривавих боїв. І саме 14 жовтня ми відмічаємо мужність та героїзм цих людей і дякуємо їм за чисте небо над головою.

У переддень свята студенти з своїми наставниками організували святковий концерт “Героям України – слава!”, завітавши в одну з військових частин міста. Кожен виступ викликав шквал емоцій, щирих оплесків та бурхливих овацій. Студенти коледжу щиро пообіцяли військовослужбовцям завжди берегти у пам’яті те, якою ціною дане їм мирне життя.