Вітаємо наших студентів з перемогою у конкурсі “Самбір – місто історій”

   Сьогодні у сесійній залі міської ради відбулося нагородження учасників конкурсу «Самбір – місто історій». Упродовж майже двох місяців команди учасників, серед яких переважно учнівська та студентська молодь міста, знімали відеосюжети про історичні місця Самбора. Сюжети переглянули члени журі та виставили оцінки за різними критеріями. На ФБ сторінці міської ради глядачі також голосували за відео, які найбільше сподобалися.
   Міський голова Юрій Гамар подякував усім учасникам. «Надзвичайно важливо, що у конкурсі взяла участь молодь, а найголовніше, що ваші роботи змогли побачити інші мешканці, і не лише Самбора, і отримати історичну довідку про чудове наше місто, – відзначив Юрій Гамар. – Надзвичайно важливо, було те, що ви всі були задіяні у процесі зйомки, передали неповторний шарм нашого міста, додали своє нове бачення, бо ви тут зараз живете, творите історію нашого міста, самбірської громади».
   Під час підготовки відео з учасниками працювали консультанти: фахівці з історії міста, професіонали у галузі туризму, відеозйомки та підготовки сюжетів для медіа. За надану допомогу їх усіх відзначено подяками міського голови.
  Усі команди – учасники конкурсу були нагороджені відзнаками та подарунками. Кожен отримав перемогу у певній номінації.
Перше місце від журі отримала команда Самбірського фахового коледжу культури і мистецтв за відеороботу про Школу ужиткового мистецтва.