Вечір-зустріч з Інною Кушнір

26 листопада у концертній залі коледжу відбувся вечір-зустріч з директором Самбірського районного Народного дому – Кушнір Інною Миколаївною. Цікаву і пізнавальну зустріч підготували студенти IV естрадного курсу під керівництвом викладача культурологічних дисциплін Бурки В. М.

Слухали про те як прийшла Інна Миколаївна до займаної посади, чи важко у наш час бути керівником, скільки людей працює в даній структурі і які їх обов’язки, які труднощі і перспективи у сільських Народних домів, як будують свою роботу керівники Народних домів в об’єднаних територіальних громадах, чи можна покращити роботу в Народних домах району та що для цього потрібно зробити. Дуже цікавою і пізнавальною була розповідь Інни Миколаївни, а головне корисною для студентів нашого коледжу. Адже вони побачили одну з форм роботи керівника культурного напрямку та почерпнули для себе корисну інформацію.

Святковий настрій вечору створили студенти естрадного відділу. Вони дарували глядачам хвилини насолоди виконуючи такі твори: Хай Діана – соло на саксофоні Pablo Beltran Ruiz «Sway» та пісню Кирила Туриченка «Любов останньою ніколи не буває», Стинавська Маріанна – соло на електрогітарі «Funky chicken», Пиріг Петро – соло на трубі Едді Келверта «Рожева вишня і білий цвіт яблуні», дует саксофоністів у складі Хай Діани та Кінащука Любомира виконав твір Сіднея Беше «Маленька квітка» та завершив свято Кокіндяк Роман піснею Михайла Хоми «Листопад».